Boslaan 37 | 2132 RJ Hoofddorp

Over ons

FD Logistics is in 2006 opgericht door twee voormalig collega’s welke samen meer dan 45 jaar ervaring hebben in wegtransport en andere transportmodi.

Ons kantoor en loods zijn gevestigd in Hoofddorp vlakbij Schiphol Airport.

Onze huidige werkzaamheden bestaan op dit moment grofweg uit 90% wegtransport, 5% warehousing/handling en 5% lucht- en zeevracht.

Ondanks het feit dat de markt de laatste jaren onder druk staat hebben wij jaarlijks een groei kunnen realiseren, zowel in volume als omzet.

Wij committeren ons aan het geven van een hoog niveau in service bij marktconforme tarieven. Bij ons is een klant nog steeds een klant en wordt deze altijd als zodanig behandeld.

Om onszelf, buiten het regulier organiseren van wegtransporten, te onderscheiden bieden wij extra services om hiermee ons prestatieniveau te verhogen.

Korte communicatielijnen, snel en adequaat reageren, proactieve opstelling, flexibiliteit en een 24/7 365 dagen operatie zijn volgens onze huidige klanten voorbeelden van toegevoegde waarde en onze kracht.

Neem contact met ons op

We hebben altijd iemand klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Als u problemen, opmerkingen of suggesties hebt, neem dan gerust contact met ons op.